Stoksund Havsportklubb

BÅTER OG KAJAKKER

Seilbåter Vi har 3 stk RS Feva seiljoller som egner seg for 2 personer. Miks av voksne og barn. Den kan også seiles alene, men da er det greit å bruke bare 2 seil.  De er rigget med storseil, forseil og genakker på baugspyd. Det er absolutt anbefalt å ha litt seilerfaring før man seiler denne jolla. Opplæring /instruksjon på forhånd er obligatorisk. Båttypen er meget populær blant seilklubber både i Norge og resten av verden. Den egner seg meget godt for barn og ungdom. Fra oktober blir de rigget ned og vinterlagret i naust. De blir tatt fram igjen april/mai. Takk til Harsvik Brygge for lån av lagerplass og takk til Roar Svenning for at vi kan ha båtene på Svenningsand.

Owners manual RS-Feva finner du her.

Tahe Marine Reval Midi

Reval Midi er en Pe (polyetylen) kajakk. Den har både ror og senkekjøl. Våre er gule. Tre vanntette luker til lasterommene. Setet er svært godt å sitte i :) Pedalene justeres ved å løfte reguleringspinnen (en på hver side) og skyve pedalene frem og tilbake. Roret er av type Smarttrack. Årene er av type AquaBond, har karbonskaft og er svært lette. Vi har 2 stk av denne kajakken

Adresse:

Stoksund havsportklubb